Az igényes szállás mellett nagy hangsúlyt fektetünk konyhánk színvonalára is.
Az étlap összeállításakor, valamint az ételek elkészítése során alapvető szempontunk a házias ízek és hagyományok megtartása ugyanakkor korszerű technikák, technológiák alkalmazása, a zalai tájjellegű ételek bemutatása, mindezt szolid áron !
Tegyen egy kirándulást nálunk gasztronómiába, a népi, a hagyományos magyar, valamint a modern konyha íz világába. Étlapunk állandó kínálata a vörösboros vadpörkölt zalai dödöllével, a burgonyaprósza…
Ajánlatunkban szerepel a zalai lakodalmi menüsor, kínáljuk a zalai parasztrétest, helyben kemencében sült ételeinket a haspártiaknak, valamint egyszerűbb ételeinket a diétázóknak.
Éttermünk 4 helyiségből áll:
- nyitott / fedett panorámás terasz – nyáron közkedvelt vendégeink körében
- étterem: ~ 60 fő nem dohányzó
- étterem – téli-nyári zárt, panorámás~ 50 fő
- különterem / borozó: ~ 60 fő
Példák Menüsorra
- Magyaros
- Lakodalmas –zalai lakodalmas menüsor
- Kiránduló csoportoknak
- Kemence party-menü :
- Dödölle, burgonyaprósza, rétes
- Húsos, tejfölös savanyúrépa
- Parázs mellett sült sertéstarja hagymás törtburgonyával
- Süldő malac pecsenyéje pirított gombával törtburgonyával
- Ínycsiklandó csülöksült fokhagymásan tepsis burgonyával
- Borgőzös lesipecsenye pirított burgonyával
- Kemencés vegyes tányér , tál 1 vagy 2 fő részére , minden sült finomságból vegyes körettel , savanyúsággal
Az itt felsorolt menük támpontként szolgálnak .
Csoportos foglalásokhoz egyedi menü- és árajánlatot is készítünk.